Keyboardles

Keyboardles Wolvega

Wil jij leren keyboard spelen en ben je op zoek naar keyboardles in Wolvega? Vanaf € 13,50 per les kun je bij Muziekles Van Drag terecht voor keyboardlessen! De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden, jong en oud. We verzorgen de keyboardlessen vanuit onze locatie in Wolvega.

Keyboardles voor beginners

Tijdens de lessen gaat het vooral om de stapsgewijze aanpak. Als beginner leer je eerst eenvoudige liedjes. Al snel kun je ook zelf liedjes uitkiezen om te spelen. Dat kan van alles zijn: de nieuwste hits, klassieke nummers, pop, rock, jazz, blues, wat je maar wilt. De docent zal daarbij ingaan op de techniek, ritmiek, het gehoor en stap voor stap ook de bladmuziek. Hierbij wordt er rekening gehouden met het niveau van leerling.

Keyboardles voor gevorderden

Als je al wat langer op les zit of gewoon al zelf al langer speelt, kunnen de lessen meer toegespitst worden op wat je zelf wilt. Er is vooral aandacht voor de techniek, theorie, ritmiek, interpretatie van verschillende muziekstijlen van klassiek tot aan vrijwel alle stijlen in de moderne muziek.

Wil je weten of keyboard spelen iets voor jou is?

Vraag gratis proefles aan
 

×